Törölt nick Creative Commons License 2016.02.08 -2 2 15865

Igen, óvni probálok embereket, csupán azért, mert szakmámból és ismereteimből adódóan elég jól ismerem a lottó és hozzá hasonló játékok matematikáját.

Miért tenném mindezt bunkó stílusban?

 

Mint írtam, néha én is kitőltök egy-egy lottószelvényt a játék kedvéért - nincs ebben semmi rossz. 

Az viszont veszélyes, ha valaki elhiszi, hogy létezik nyerő stratégia, mert bizony itt kezdődhet egy ösvény a szenvedélybetegség felé. Milliok hittek és hisznek ebben a világban és mind, egytől egyig biztos volt benne, hogy ő nem fog ebbe a hibába esni. 

A legveszélyesebb az, hogy mivel ezek a játékok rettentő nagy pontossággal és körültekintéssel vannak kidolgozva, szinte minidig úgy érzi az ember, hogy már majdnem megvan a stratégia, csak egy picit kell még csiszolni rajta. Eleget enged nyerni ahhoz, hogy meglegyen ez az érzés. 

Ezért fontos számomra, hogy megértsétek ezen játékok matematikai alapját. Ha ez megvan és pontosan értitek, hogy nem létezik nyerő szisztéma, akkor utána sokkal kisebb az esélye, hogy nagy pénzeket veszíts. Kicsiben meg miért ne játsz, ha örömet okoz?

És persze, ha az embernek szerencsélye van, akár még sokat is nyerhet. 

 

Hidd el, hogy nem rosszindulatból teszem. Az itt írok azon nagyon kevés tagjai közé tartozom, akik felvállalják valós személyiségüket, névvel, telefonszámmal. 

Előzmény: Mincy (15861)