józsibácsi456 Creative Commons License 2016.02.07 0 0 111045

Megerintet a faval valo munka. Ettol jobbat ,erdekesebbet meg nem tudtak kitalalni az biztos. Senki se szuletik tudassal.Azt vegig koll gurizni. En az informatikahoz l...art se ertek  . Egy nyomorek telefonon is a gombokat keresgelem. Valahogy ugy erzem, hogy elso nekifutasra nemigazan az exenteres csiszolo ,amit venned kene.

Keziszerszamok?

(Pld itt egyesek nagyon szeretik a kezigyalut. :-))

Majd mingyar elmeselik hogy megy "magatol" az egyengetes . 

Jelolo, meroeszkozok?

Szoritok ?

Megvannak ?

 

A fizetessel es az asszonnyal hogy allsz? Ezek a kerdesek is lenyegesek, a kesobbiekben is majd felmerulnek. Persze csak onmagad szamara.:-))

 

En leszek majd itt az ,aki minduntalan arra akar ravenni ,hogy normalis , ezaltal draga ,es ne vacak szerszamokat vasarolj ossze. Hogy ne keljen fogaskerekeket gyartanod ,meg garanciakkal ,meg mindenfele mas szir-szarral foglalkoznod, havonta ujabb olcso csodat venned, ahelyett hogy  a faanyagot nyustolned,apritanad. 

A ritkan hasznalombol ugyis gyakrak hasznalom lesz. Idovel a precizitas is elvaras lesz.Aztan az eszkozok minosege is elvaras lesz... es igy tovabb.Amikor a vegen szamadast csinalsz,hogy hany darab vackot vettel olcson,akkor latod,hogy abbol egy normalisabb ,pontos cuccot is vehettel volna ,ha varsz es sporolsz ra inkabb.

Ez az en filozofiam.

 

Masok ezt nem igy latjak. Ez igy van rendjen. Bebaszaribtana,ha mindenki egyforma lenne,es csak bologatni,meg vallat veregetni ugranank ide be !!

 

Ettol meg a technika a muvelet majdnem egyezik. Mindannyian csinalunk valamit az anyagbol.

 

Na mar ekkora litaniat ...

.

Udv

Előzmény: dudi6 (111018)