garass Creative Commons License 2016.02.07 0 4 55397

Amit leírsz, pontosan ezen dolgozunk, és van is ígéret erre. De ahhoz, hogy a javítás módjait kidolgozzuk, előbb meg kell ismerni a hibafajtákat, azok eloszlását, gyakoriságát.

Amíg ez nincs teljes körűen feltárva, én nem tenném le voksomat egyetlen javítási módszer mellet sem. Mert elírást, jelcserét lehet javítani öntapadós fóliával, de pl. a lentebb felhozott csúszó/gördülő célpont rendszer módszeres kialakítását már nem.  Arról nem is beszélve, hogy jópofa táblaáthelyezések, irány elterelések most is vannak, de ha százszámra vignettázunk, azzal csak példát statuálunk másoknak, hogy akkor neki is szabad. Végül tacepaóba megy át a táblarendszer. 

Csak megemlítem, kritikusok mindig vannak, de ki-ki vérmérséklete szerint fejezi ki. A Bükkben eddig több-tíz hibás tábla már le van szerelve,  több tíz táblán megjelent jóindulatú figyelmeztetés, hogy a táblákon lévő célpontokat ne vegyék készpénznek és inkább térképet, GPS-t használjanak. És ez csak a jéghegy csúcsa, mert a kiránduló időszak még nem jött el. példának egy facebook kép.

Előzmény: nagypapi (55389)