Octi19 Creative Commons License 2016.02.06 0 0 51593

Figyelj! Felőlem aztán igazán azt csinálsz amit csak akarsz... de ha nekikezdesz, akkor előbb vagy ha nincs szerencséd akkor utóbb rá fogsz jönni arra, hogy mekkora igazság van az idézett mondásban.

Mondtam: Hajrá, sok szerencsét! Részemről ezt lezártnak tekintettem, hisz egy itteni újoncnak (a szóba ne is próbálj pejoratív jelentést képzelni, mert nincs benne) igazán kirakhattam volna a végére a szmájlit, nem tettem, ez az én hibám volt.
A legnagyobb jóindulattal mondom, hogy ne próbálkozz a beavatkozással, pláne olyan módokon ahogy leírtad, de ha mégis, akkor ismét csak sok szerencsét kívánok.

 

Műszaki analfabétának sem feltételeztelek, a kérdéseid alapján látható, hogy ehhez talán nem rendelkezel a megfelelő tudással.

 

A legnagyobb jóindulat vezérelte a válaszaimat, ha ez neked nem megfelelő, na azt meg pont lesz@rom...

 

További szép estét és sok szerencsét a pucevához!

 

A végére egy jó tanács: a korom legjobban mechanikus tisztítással fog lejönni, de a jó isten is csupa korom lesz. A felületekre a kezedről rákerült kormot legjobban a WD-40 fogja levinni amíg friss! Csak le kell fújni és hagyni lecsepegni!

Erősen maró anyagokkal, pl.: hideg zsíroldó stb... ne nagyon próbálkozz és a szívócsőben lévő menetekben a csavarokat nagyon óvatosan húzd meg! Ha csak a legkisebb jel is utal arra, hogy kezd megnyúlni a menet, akkor keress olyan csavart ami teljesen átmegy a furatokon és teljes hosszban fogja a menetet, úgy talán még jó lesz.

De egyébként, úgy csinálod ahogyan csak akarod!

Előzmény: Sunny65 (51592)