Il-La Creative Commons License 2016.02.04 0 1 12325

Sziasztok!

Nem szeretném offolni a topicot, de szeretném valahol megosztani a mi gondunkat, esetleg szívesen vennénk ha tanácsokat adnátok, vagy csak egyszerűen leírnátok a tapasztalaitokat!

Sokaktól olvasom, hogy még most fűzi a párját a hármas szexhez, nos nálunk már ilyen probléma nincsen. Talán találtunk is egy megfelelő férfi partnert ehhez, talán hamarosan élesben is letesztelhetjük. Viszont a párom előtte szeretné ha létre jönne egy olyan hármas, ahol harmadiknak egy nő csatlakozna hozzánk! Elmondása alapján őt meg az izgatná nagyon, ha előtte kényeztetnék egy nőt, illetve kíváncsi arra, hogyan hatna rá egy másik nő, eddig határozottan tudta magáról, hogy hetero beállítottságú, de azt mondja, hogy ki tudja mit hozna elő belőle egy ilyen formáció!

Mi ötvenes pár vagyunk, Szolnok környékéről, elég sok helyre regiztünk, de nem igazán találtunk megfelelő partnert...pedig ha nagyon bejönne, lenne folytatás is ;)

Tudom, hogy ez nem párkereső, de ha mégis akadna jelentkező, akkor az 1dpdp@citromail.hu -ra szívesen várnánk jelentkezőt!

A keresésben már odáig is elmentünk, hogy a párom felhívott egy fizetős macát, / nem csak az anyagiak miatt/ de úgy döntöttünk még sem vesszük igénybe a szolgáltatását! 

Szép napot Nektek!