99008811 Creative Commons License 2016.02.03 0 0 27383

1: Szerintem ez a Patrícia tényleg át fogka ****-ni kardos fejét rendesen, az biztos. Olyan ostobák a szereplők, jaj a kis ártatlan újonc Patrícia, nagyon ártatlan, egy vadidegen pasi (Kardos) akivel aznap találkozik először, a macsekban forgossa össze vissza, és még élvezi is. 

 

2: Kardosnál nem kellene eröltetni ezt a "macsó" hülyeséget. Már nem fiatal, 8 évvel ezelőtt sem volt már az, ott is elég gázul állt ez a "nőcsábász" szerep, hát még most. Különben is, mire számít? Boldog és bizalmas párkapcsolatot akar élni egy olyan nővel, aki nem hajtja el őt a fenébe mikor ismeretlenül ot tapizza nyilvánosan, szerintem ez egy igényes nőnek inkább megalázó lenne. A hisztije a főorvos úr előtt hogy szabadságra akar menni mert brühühü már nem megy a nőzés... külön szánalmas.

 

3: Böbét nagyon szerettem, és a színésznőt is, de az írók kezdik nagyon elcseszni a karakterét. Böbe egy erős jellemű, vicces karakter volt, nem jellemző rá, hogy megsértődne ilyeneken, hogy Bandi híresebb lett, az igazi böbe inkább vele együtt örülne. Mostanság nagyon sokmindenek kiakad, sír, idegeskedik... Szabit már meg sem említem. A vásott rosszszcsont, de jólelkű gyerekből egy nyálgépet csináltak Bori megjelenésével. Bámulhatjuk az idilli nyálas kapcsolatukat... 

 

4: Gyöngyi jobban illett Emilhez. :D Van esély arra, hogy Emil valaha visszatér?