Beatriksz Creative Commons License 2016.02.03 0 0 5209

Sziasztok!

 

Sajnos egy pár hete engem is érint a fórumtéma...

 

Édesapámnál áttétes agydaganatot állapítottak meg. Egy külföldi klinikára akartuk kivinni, de ők bekérték még kiutazás előtt az itthon készült MR vizsgálati eredményt. Innen derült ki számunkra, hogy a helyzet mennyire tragikus.... Annyira sok, szétszórt daganat van az agyában, hogy már ez a szuper klinika is csak a sugárterápiát tudja javasolni legjobb alternatívaként, életminőség javításra...

 

A szegedi Onkoterápiás Klinikán kezdik meg nála hétfőn a kezelést. Valaki tud erről a klinikáról valami véleményt írni esetleg? Mert azt olvastam, hogy jelenleg a legjobb sugárterápiás gép a budapesti Országos Onkológiai Intézetben van. Oda várólista van? Egyáltalán érdemes lenne oda átvinni? Ez az első dilemmám.

 

A második pedig az, hogy milyen táplálékkiegészítőt szedjen a kezelés mellé? Jelenleg pár napja Avemar-t szed, de azt mondták neki, hogy azt a sugárterápia mellett nem használhatja, mert gyengíti annak a hatását. Ez igaz lenne? A termék oldalán teljesen mást írnak róla. A bőrére pedig aloe verás krémet javasoltak. Egyéb tapasztalattal esetleg tudtok segíteni?

 

Előre is köszönöm a válaszokat!