Törölt nick Creative Commons License 2016.02.03 0 2 4889

Így valamelyest visszaolvasva a topikot, sok lelkes "nőgyógyász" van jelen a fórumon (meg tudom érteni őket, én is szívesen tanulmányozom behatóan a női nemet :), és hölgypáciensek is akadnak, de a fordított felállásra mintha lényegesen alacsonyabb lenne az érdeklődés. Pedig gyanítom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki férfiként olykor szeretne részt venni egy elég alapos orvosi vizsgálaton.

Elég nehéz ilyen játékokhoz partnert találni, ezt nyilván tudjátok-tapasztaltátok, s bár egyébiránt egyértelműen a hölgyeket részesítem előnyben, nemrégiben sikerült időpontot foglalnom egy lelkes amatőr, az egészség és anatómia iránt komolyan érdeklődő Doktor Úrnál egy alapos szűrővizsgálatra. Én a húszas éveim végén járok, a Doktor Úr jó ötvenes, tekintélyes, megtermett, ámbár kedves férfi. Némi internetes lehetőség után hirtelen adódott a lehetőség, hogy mindkettőnknek akad szabadideje, és - bár nagyon ideges voltam, nem szerettem volna, ha zaklatás lesz a dologból - elmentem a "rendelőjébe", és nem bántam meg.

Nagyon szakszerű és alapos vizsgálatban volt részem, és tiszteletben tartotta valamennyi kérésemet. Miután bementem, kérte, hogy vetkőzzek le, vegyek le mindent, csak a boxer maradhatott. Mondanom sem kell, eléggé meg voltam illetődve. Velem szemben állt meg, és alaposan áttapintotta a nyirokcsomókat az állam alatt, a nyakamnál, a hónaljamban, majd pedig a mellkasomat vizsgálta meg (a férfiaknál is előfordulhat melldaganat, mondta), még a mellbimbóimat is megtapogatta, megnyomkodta, majd megmérte a pulzusom. Aztán a hasam és a belső szerveim áttapintása következett, ezt is hosszasan, alaposan csinálta. Kaptam egy lázmérőt a hónaljam alá, s míg arra vártunk, hogy leteljen az idő, alaposan kikérdezett az előző betegségeimről, étkezési szokásaimról, panaszaimról, illetve kényesebb témákról is, akár egy alapos, igazi orvos. Felvette a sztetoszkópját, és alaposan meghallgatta a szívemet (közölte, hogy majd kiugrik a helyéről, hát igen, végig elég ideges voltam...), majd a tüdőm következett elöl és hátul egyaránt. Utána a hátamat, gerincemet kezdte el vizsgálni, előre kellett hajolnom, megtapogatott jó alaposan és kiszúrta a gerincferdülésemet is, látszott, hogy nem először vizsgál hozzám hasonló pácienst. Majd ismét szembe kellett állnom vele, és kérte, hogy vegyem le a gatyámat, a péniszem és a heréimet is meg szeretné vizsgálni.

Engedelmeskedtem, és ott találtam magam egy gyakorlatilag idegen, teljesen felöltözött, nálam jóval idősebb férfi előtt teljesen meztelenül, totális zavarban. Gumikesztyűt húzott, és megnézte a pulzust a combtövemnél is, alaposan megtapogatta az alhasamat, a herezacskóm mellett mindkét oldalon felnyúlt a sérvkapukba is. Finoman, de aprólékosan töviről hegyire átvizsgálta a jobb, majd a bal herémet is. Elmagyarázta, hogy, hogyan kell hereönvizsgálatot végezni, a mellékheréim és a herevezetékeket is megtapogatta. Megbeszéltük, hogy a jobb herém érezhetően nagyobb – mindig is az volt -, de ő nem érez semmilyen elváltozást. Aztán a péniszem következett, a mutató és hüvelykujjával tövétől a hegyéig végigtapogatta, közelről megnézte a péniszem bőrét, a szőrtüszőket (két-három nappal korábban borotváltam, így eléggé szőrtelen voltam), óvatosan hátrahúzta a fitymámat - szerencsére laza, könnyen jár, és a fékem sem rövid, mondta – mondta, majd a két ujja közé fogta a makkomat és összenyomta, belenézett a húgycsövembe is.

Kérdezte, hogy volt-e már valaha prosztatavizsgálatom – eddig még nem, még tinédzserkoromban volt egy végbélvizsgálat, azóta semmi ilyesmi – és megkért, hogy hajoljak a könyökömmel az ágyra és álljak terpeszbe. Először széthúzta a fenekemet, megnézte és tapintotta a végbélnyílásomat, aztán síkosítót kent a kesztyűs jobb mutatóujjára és belenyúlt a fenekembe – nem volt épp kellemes érzés, de nem is nagyon kellemetlen, inkább érdekes volt az erős vizelési inger. Körülbelül egy percig masszírozta a prosztatám, amikor kértem, hogy hagyja abba, mert erősen pisilnem kell (pedig közvetlenül a vizsgálat előtt pisiltem), persze csak inger volt, amint kihúzta az ujját, elmúlt szerencsére. Papírtörlővel megtörölte a fenekem, aztán megkért, hogy maradjak így, kesztyűt cserélt, és még egyszer megtapogatta a heréimet ebben a pozícióban is – így máshogy állnak, hangzott az indok, és a herék után a gáttájékot is áttapogatta. Majd megkért, hogy forduljak vele szembe és ismét hátratolta a fitymámat és belenézett a húgycsövembe – prosztataváladékot vagy vizeletcseppet keresett, mint mondta, de nem talált. Bár nem gondoltam volna, hogy így lesz, de mivel ez volt az első ilyen vizsgálatom, annyira ideges voltam, hogy a fenti hosszas manipulációk dacára egyáltalán nem volt merevedésem.

 A kesztyűk levétele után megkért, hogy üljek le az ágyra, ő is leült velem szemben egy székre, és miközben a kezem, az ujjaim és a körmeim vizsgálgatta, elmondta, hogy miket vett észre a vizsgálat alkalmával, illetve zárásként még mindkét lábamat is fel kellett raknom a térdére és még a talpam, lábujjaim is átnézte. Ekkor már talán nem zavart annyira engem sem, hogy meztelen vagyok. Ezután öltözhettem fel, röviden elköszöntünk, én megköszöntem a lehetőséget, és megbeszéltük, hogy rövidesen sort kerítünk egy kontrollvizsgálatra.

Bár végig ideges voltam, nagyon élveztem a valósághű, szakszerű és alapos vizsgálatot, és nem zavart, hogy egy férfi vizsgálgat, érdekes élmény volt, és nagyon örülök, hogy végre sikerült kipróbálnom azt, amiről már régóta fantáziáltam. Gondoltam megosztom Veletek a történetem, azt hiszem témába vág.