jwdo07 Creative Commons License 2016.02.02 0 0 86679

Khmm... na akkor nezzuk mi a gond:

http://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=138143476&t=9087205

 

A hsz-em utan volt egy kacsintos figura, konkretan ez ;-)  . Ami nalam annyit jelent, hogy nem kell halalosan komolyan venni a dolgot.

 

De Te kapasbol megsertodtel... hat az biza nem jo.

 

Ne haragudj ha beletapostam a bakancsommal az erzekeny lelkivilagodba. Nem volt szandekos es ezentul ugyelek, hogy ne bantsalak meg az elkovetkezo idoszakban. Felteve ha velunk maradsz(akar itt Bangliaban)...

 

Na most en ezzel a hsz-el csak azt szerettem volna erzekeltetni/mondani, hogy valahogy nekem ez a hsz-od nem logikus. Nem logikus mert - bar allitasod szerint ujsagiro vagy - tudnod kene, hogy van bevezetes, targyalas, befejezes (stb) es te kapasbol a targyalasra tertel bemutatkozas nelkul. Igaz a mondandod vegen odabiggyesztetted hogy:

 

Maradok tisztelettel:

 

Pere Gedeon
Nagy-Britanniában
élő újságíró

 

... bakker...  tavol alljon tolem, hogy bantsalak de szertnem a szives figyelmedbe ajanlani ezt:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=127583122&t=9087205

 

O a Heineken-es koma, a mi Gandalf-unk.

 

O az.  :-) szerintem most is a szakallat simogatja... es gonolkodik... de mindegy, nem is ez a lenyeg.

 

Szoval a gond az - es amit mar egy parszor leirtam es mar kezdek belefaradni - hogy ne rugjuk be csak ugy azt a franya Pub ajtot. Mar igy is log a zsanerja es nyikorog. Legyszives, ha ujsagiro vagy ezt megerted/hetned. Bemutatkozunk etc.

 

Szeretek en beszelgetni barkivel csak adjuk meg az eselyt a normalis tarsalgasra. Legyszives. Ennyi.

 

Tehat kezdjuk ujra a belepodet:

- mikor es miert koltoztel Bangliaba?

- miert pont Bangliaba?

- merre laksz/elsz(nem kell a pontos cim!)?

- milyen a kornyek ahol elsz(meselj a kornyekedrol,a szomszedokrol etc)?

- mit dolgozol? (a munkaval kapcsolatos kerdesedre a kovetkezo hsz-ben adok majd valaszt)

- meddig maradsz(ie mik a terveid)?

 

Ne felj, ez nem kihallgatas(nem vagyok a Gestapo a Legiobol de ok is igy csinaljak) csak beszelgetunk. :-) Latod, nem kotozkodok, nem akarlak bantani - nem vagyok emeberevo - csak mosolygok es beszelgetunk. Teat? Biszkitet? ;-) Szeretnek tobbet megtudni rolad. Azt lattam, hogy friss vagy es kimondottan erre a forumra,topikra regisztraltal es mashoz nem igen szolsz. Szoval miert pont ide es pont most?? Miert pont ezzel a temaval inditottal? Miert magyar geppel nyomulsz itt Bangliaban? Meg annyi a miert, de csak haladjunk szep sorban.

Szoval... Ugye nem troll vagy?? ;-) ... csak egy szili kvestcson... nem birtam ki bocsi

 

Ezek utan, belegondolva talan a legelso hsz-em hozzad nem is volt annyira "banto". Nem de? Csak egy logikus kerdes volt. Szerintem. Es te egybol felkaptad a vizet. De miert?

 

Ps: "Ha a kollégái szakmai tevékenysége is ilyen kiragadott példákon alapuló gyors ítélkezésen alapszik, akkor igen, különben nem."  Latod? Egybol vissza tamadsz sertessel. De miert??

 

Előzmény: Pe Ge (86663)