Paragon1985 Creative Commons License 2016.01.31 0 0 14669

Miele Complete C2 Parquet modell. A többi még viccnek is rossz ehhez képest. A gondolattal pedig barátkozz, hogy ennyit fogsz költeni, mert ez legalább porszívó és nem nyűg meg utálat lesz a porszívózás. Majd ha megveszed megérted, hogy miért ajánljuk ennyire és miért éri meg egyszer ennyit rááldozni.

 

Az öszvér megoldának meg semmi értelmét nem látom. Most vagy zsákosat vagy zsáknélkülit akar valaki. De ez is meg az is? Tudod, ami mindenre jó az semmire nem jó. Mint a 4 évszakos autógumi.

 

Ha max 30 a kereted és ha megfeszülsz sincs több rá akkor nyilván jó egy zsákos Bosch vagy a Sencor. De ha ki tudod fizetni a többet, akkor nem is kérdés. Annyival többet kapsz, hogy nem összehasonlítási alap. A kerekek, az acél tengely, a gégecső minősége, az összeszerelés, a motor, a csendesség, a porzsák teleszívhatósága, a beépített fejtároló, az alaktrészek és kiegészítők garmada, a mobilitás, és lehetne még sorolni de semmi értelme. A Miele nagyon más ligában játszik. Ennyi járólapra, lamináltra meg kell a Parquet széria kiegészítő parquet twister feje mert azzal tényleg pillanatok alatt lehet végezni. Kanyarodik, fordul, és nagyon alaposan/nagyon jól takarít fel minden koszt. 

Előzmény: Sequoia (14667)