bádogember86 Creative Commons License 2016.01.31 0 1 14646

Na ez így már sokkal barátibban hangzik! :) 

Nekem nem fáj hogy tud rajta keresni rendesen, de ezeket a nagy eltéréseket az elemár és a teli között nem értem. Nagyon sok meló megy el a fényezési ár miatt. Legtöbbször rajtam kérik számon hogy mégis miért lesz majd a duplája egy telinél!? Én meg persze nem tudom nekik elmagyarázni, mert magam sem tudom. Ha józan ésszel végigvezetem akkor rájövök hogy nem kell több anyag egy telihez mint mondjuk három végigoldalához. Ugyan annyi filler meg szín+lakk megy el 13különböző elemre mint ha azt egy autóra fújná. :) Mondjuk nejlonból meg papírból több kell de szerintem a szakmában ezek a legolcsóbb tételek. 

Ja, a garancia kérdés a másik; "ugye ennyi pénzért van némi garancia hogy jövőre nem fog ugyanilyen lenni?". Nyílván ezekre az újrahasznosított lemezekre nem tud garanciát vállalni senki de legalább ne azr mondják hogy persze van , a kapuig. 5-700000Ft és semmi felelősség mert "szar utángyártott". 

Na, ezekkel a problémákkal küzdünk itt errefele. A környéken az elmúlt három év alatt annyi javító zárt be hogy egyszerűen nincs hová vinni a melókat. Akik fennmaradtak azok meg ki is használják a szitut és mondanak olyan csillagos árakat hogy belenyekkensz. 

 

Te amúgy merre dolgozol? :)

Előzmény: Mafia05 (14645)