ubalika76 Creative Commons License 2016.01.30 0 0 51672

Szerintem is nagyon tuti volt a talaj jan végéhez viszonyítva. Pályacsúcsos. Érdekes volt a 3-as övezetesség. Alul a köd alatti rész frankón kifagyva, komoly jegek mivel itt régóta fagy-olvad. Középen szépen elolvadt a hó, klasszik dagonya, a hegy tetején, ami napok óta kinn van a ködből, szinte felszáradt, és ma reggelre vissza tudott fagyni - tökéletesre.

Én nem élveztem a dolgot, az elején elkezdtünk rombolni a tömeg mellett a bozótosban. Zoli után próbáltam menni, de nagyon erőlködnöm kellett, mivel azt fontolgatta a gyomrom, hogy kirakja a tartalmát. Sajna a héten nem volt minden ok vele, de azért jönni kellett ide. Lajosházánál gondoltam kiszállok, de valahogy sikerült Zserzseli után felmenni a hegyre. Rossz volt, gyenge voltam, gyomrom a torkomban.

Nem ettem, nemittam csak beszélgettünk, és galyáról lefelé toltam le az első gélt, hogy legyen már valami. Az lett, hogy a Vörösmatyitól már tudtam élvezni az egészet. Persze nem hagytam, hogy elragadjon a hév, szépem 160 plafonnal ballagtam. A k+-on még sosem jártam, de szeretem a Mátra É-ot. Kár hogy mindig D-felől nézzük a lapos nagy dombot, nem É-felől a komoly hegyet.

Aztán Tamás mondta lefelé, hogy 40p alatt le lehet menni, úgyhogy onnan már rendes futás volt, hátha meglesz a 4óra.

Nemlettmeg, de jó volt ez így.

 

 

 

Előzmény: bellone72 (51671)