.ETNA. Creative Commons License 2016.01.29 0 0 4649

Szia!

 

Az attól függ, hogy milyen természetű kivizsgálásra gondolsz.

 

Pl. 200ezer forint körül végeznek PET CT-t (van-e a szervezetedben rosszindulatú daganat) több budapesti klinikán is, itt vannak úgynevezett "menedzser csomagok", ahol tetőtől talpig megvizsgálnak, ez olyan 400-500ezer forint között van. Néhánynak megadom az elérhetőségét.

 

Ha egy bizonyos betegséggel kapcsolatban (pl. reumás tüneteid) szeretnél komolyabb vizsgálatokat, akkor nem feltétlenül kell magánklinika, mert ha fizetsz, akkor bármelyik reumacentrumban meg tudnak vizsgálni.

 

Van reumakórház/reumacentrum pl. Miskolcon, engem is ott kezeltek. Van olyan reumatológusuk, akinek van a városban magánrendelése is! A miskolci Szent Ferenc Kórház nagyon profi, van tüdőröntgen, EKG, laborvizsgálatok ... helyben ezeket mind el tudják végezni. Dr. Flórián Ágnes volt az orvosom.

 

Arra azért készülj, hogy akár magán, akár államiban fizetős, egy nap alatt, aligha tudsz végezni, mert pl. már reggel 8 óra előtt ott kell lenned a vérvételen és csak így van lehetőség arra, hogy pl. délelőtt már meg is legyen a laborleleted.

 

Szent Ferenc Kórház Miskolc:

telefonszám: +36 46 555 800 ... ez egy központi szám (ha Romániából hívod), kérned kell, hogy a Szent Ferencben szeretnél beszélni x.y. doktorral ... s ha kapcsolják és tudsz vele beszélni, kérdezd meg van-e magánrendelése (ha Flórián főorvosnőt választod, neki tuti van, telefonon meg tudják adni, hogy mikor, hol és mi a telefonszám, ahol időpontot foglalhatsz). De írhatsz neki e-mailt is:

http://www.misek.hu/altalanos/szfreuma.html

http://orvosiszaknevsor.hu/orvos/dr_fl%C3%B3ri%C3%A1n_%C3%A1gnes

 

Budapesti magánklinikák:

 

Istenhegyi Magánklinika, drága, de jó, látod az oldalukon az árlistát és azt is, hogy milyen vizsgálatok vannak:

http://istenhegyiklinika.hu/

 

Budai Egészségközpont itt, azt hiszem , kicsivel "barátibb" árak vannak:

http://bhc.hu/arlista/szakrendelesek/

 

Budapesten két ÁLLAMI reuma-centrum van, mindkettő Budán, egymás közelében:

az ORFI

http://www.orfi.hu/

 

és az Irgalmasrendi Kórház (engem most itt kezelnek)

http://www.irgalmas.hu/

 

Ha van még kérdésed, csak írj, ha tudok, szívesen segítek :-)

Előzmény: Teréz Péter (4646)