Törölt nick Creative Commons License 2016.01.26 0 0 109592

Hi

 

Nem használom, egyszer meglestem mit lép az új lap, nagyot :D Amúgy meg van húzva becsülettel, nem hinném, hogy megforogna.

 

Mint írtam gyorsabb, ha lenyesem kézivel, ha nem japó, hanem modeco rókafarokkal, akkor meg pláne. Nem volt drága és visz, mint a fene. A japó húzóstanley is nagyon tetszik, de az lassabb, vágása viszont nagyon finom, de hajlik is mindenfele, mondjuk az direkt ilyen :D Ha melegem van tudom legyezni magam vele...

Hosszú vágás most nem kell szerencsére, oda kelleni fog az öreg.

Az eredeti lap is így volt benne az oroszban, de az meg nem tudott mozdulni, össze volt rohadva :D Vágni se, kopott volt, de nagyon. Van egy kicsi lap is hozzá, az 22-es lyukkal van, először rosszul tettem be a lapot, mert felirattal kifele raktam be én naiv, ez meg fordítva forog (ezt nem figyeltem meg), s csodálkoztam, hogy nem vág :D De nem jó, mert túl kicsi, 30mm-ert nem lóg ki teljesen leengedve a gépből és sztem már akkor is sokat mondok.

 

Majd beugrom szögkerbe egyik nap, hát ha van nekik is ilyen alátétjük, ha nincs akkor marad a net, ők majdnem szomszédok.

 

 

 

Előzmény: halaloszto (109584)