Törölt nick Creative Commons License 2016.01.26 0 0 109576

Hali.

 

Nincs az leírva, de javítani kell majd rajta, mert lötyög. A szögállításánál a fogjuk rá zsanérja lötyög bő 1 milimétert, ezért halál pontosan jelen állapotban nem lehet vágni vele :D, csal pár fokot. Igaz, úgy be lehet állítani, hogy amikor le van helyezve akkor legyen pontos, emelve meg nem.

Erő van benne nem kevés. Lehet a szögállítást megszüntetem rajta átmenetileg oszt jónapot :), megszűnik a zörgés, lötyögés. Amúgy is nagyon körülményes rajta.

Orosz gyártmányokat én szeretem, még ha nem is annyira kezes, mint egy kifinomultabb. A rántáshoz meg hozzászoktam a marónál is.

 

Köszi a linket, de vékonyabb fog kelleni, nincs ilyen vastag a fűrészlap sajnos, 1.7mm lehet a lap, ha jól emlékszem és 1.3-1.4mm vastag a gyári gyűrű 20mm-re, de meglesem otthon, hogy jól emlékezem-e a dologra.

Betettem gyűrű nélkül amúgy egy teszt erejére, de nem szemre tettem be, szépen kimérve, de azért ebben így nem bízok :D Meg míg felveszem a földről, odateszem léchez, pontosítom, no addig le is vágtam már a kézivel, így nem is erőltetem túlzottan, de így nagy a hibafaktor ami a derékszöget illeti, mert végigvonalkázom én, avval nincs baj, de mégis néha kicsit elvándorol szebb vonalak felé a fűrész, ezért lenne igazából jobb a gépi vágás.

Előzmény: józsibácsi456 (109572)