Carina_S Creative Commons License 2016.01.24 0 0 10739

Az "...és megint dühbe jövünk"-ben van négy nagyon-nagyon, de tényleg nagyon felejthetetlen jelenet:>>

 

[1.]>> Az első pálcázós jelenet "Bob >>békés<< falatozójában": "Marhák, be ne dőljetek neki, csak dákó van nála!!!"--->Nyomban utána sepp-supp, piff-puff a körmükre, aztán meg már mindenhová kapnak "szerencsétlenek"! :-D

 

[2.]>> Charlie Firpo álmát megzavarják a kamionban: "Ébresző haver, egykettő, kiszállás! Dobjátok ki!" -- "Hé Öreg, kiszállás!" -- "Áááh, áh,... miért?" -- "Miért?! Azt kérdi, miért?!!!" -- "Mert a kamion a mienk, és el akarunk menni vele!!" -- "Azért, mert a kamion a mienk, és el akarunk menni vele, érted??!!" -- "Hova??!" -- "Azt kérdi, hova??" -- "Ahhoz neked semmi közöd! Na tűnés innen!!!" -- "A szakálladnál fogva húzzalak ki??!!" -- "Kezd elfogyni a türelmem! Nem értesz a szóból?!!" -- "Ááááhááhááhhááháhhháááhhhhóóóhóóhóh!" -- "Most meg mi baja???" -- "Egy: Ha alszom, és nem kellő tapintattal ébresztenek, elsírom magam... ... .. !! :)) ;" -- "Kettő: A sírással felizgatom magam, és izgalmamban fel kell kelnem... .. !!! :)) ;" -- "ŐŐööhhh: És ha felkelek, aááhhh, ballábbal kelek!!!! :)) ;" -- "És ha ballábbal kelek, akkor le kell hűtsem magam... .. !!!!! ;) :) ;) :) ;." ---> "Bumm, bumm, bumm, bumm, bumm, bumm, bumm, bumm... .. .. !"

 

[3.]>> A Papi (Mike Firpo) jelenete, mikor megtalálja a kisfiát, és örömében erre nem talál szavakat: "Charie, kisfiam!!!" -- Vaknak tetteti magát, és a fehér sétapálcájával elkezd tapogatódzni, mindent szétver, minden poharat összetör, de aztán "kiborul a bili": vaknak tetteit magát, és az emberek közötti utat "kitapogatva" egy molettkés nő cicijére "téved a keze, és egyre csak tovább taperolná a hölgyet, amikor az kifakad: "Mit képzel, maga szemét disznó! Vegye le rólam azt a mocskos kezét!!!" -- A Papi "elnézést kér: "Óóóh, ezer bocsánat... ... .. .. ! :( ;)) ;."

 

[4.]>> A második pálcázós jelenet a hajón: "Hé, haver, tiszta a körmöd" (És közben az egyik pálca a kezében van.) -- "Teljesen tiszta... most vágtam lee.." -- "Na jó, jó, nem bántalak, csak látni akartam." (Eldobja az egyik pálcát.) -- Előveszi az addig dugdosott kezét, és hát, bátortalanul megmutatja. -- Előveszi ekkor a másik pálcát, és : Puff, puff, piff, paff!!! !!!

 

Egyszerűen felejthetetlenek!! Főleg amikor Charlie elsírja magát a kamionban, és "izgalmában ballábbal kel"!!!!

 

Előzmény: darkish (10736)