Vestas Creative Commons License 2016.01.23 0 0 24926

Megvoltam győződve róla, hogy az utolsó helyen kell ülnöm, de akármennyit gondolkodom rajta, nem tudom megcáfolni az eszmefuttatásod! A rulettnél én 1 % körüli előnyre emlékeztem, de már kb. 20 éve nem foglalkoztam a témával. Annak idején én is sok könyvet olvastam ezzel kapcsolatban!

Emlékszem az elején olyan amatőr voltam, hogy amikor az első alkalommal kaptam két 7-est, amit nem splitteltem és a következő lap is 7-es volt, amit kaptam, akkor megkérdezték, hogy mit fogyasztok, mert a ház vendége vagyok! Azt hittem, hogy le akarnak itatni, hogy ne nyerjek, ezért csak egy colát kértem. Miközben minden esetben meghívják a játékost egy italra, ha 3 db. 7-esből lesz 21-e! :-)

 

Azért hagytam abba, mert a nyereséget feléltem (meki, nike cipő stb.), ráadásul dorogról jártam fel vonattal minden nap. 1 db. fehér ingem volt, amit minden hajnalba kimosta, hogy estére tiszta legyen! :-) Aztán jött a suli és már nem fért bele!

 

Csóró voltam, de óriási élmény volt az az időszak! Hiányzik is nagyon az élmény, már mondogatom a páromnak, hogy menni kellene! Szerencsére (vagy nem) már Pesten lakom, így egyszerűbb lenne!

Elég sok embert láttam szatyor kp-vel kisétálni a casinóból! Úgy fizették ki a sok ezer vagy milla márkát, mintha csak egy ropit kértél volna! Mivel minden nap mentem sok ismerős volt, akik már ismertek és köszöntek! Persze ők szivaroztam, meg whisky-t iszogattak és gondolom mosolyogtak rajtam, hogy 5 márkás tétekben játszom minden nap! :-)

Előzmény: Longedli (24924)