JUSTYOUANDME Creative Commons License 2016.01.22 0 2 11270

Sziasztok, örülök, hogy tetszett a történet! :)
Akkor ennek örömére most leírom nektek mi történt velünk másnap, azaz szombaton.

 

Reggel együtt mentünk zuhanyozni, a zuhany alatt pedig érzéki csókcsatát vívtunk, csak úgy faltuk egymás száját, miközben én ujjaztam Ádi popsiját, amire kéjes nyögések voltak a reakciók amelyeket a számba lehelt két csók között. Forrt a levegő a fürdőben, azonban tudtuk hogy lassan mennünk kell reggelizni, így itt több említésre méltó dolog nem történt. Felöltöztünk, mert a szülőkkel 9-kor beszéltük meg a találkozót az étterem előtt, ahol reggeliztünk. Indulás előtt Ádi elkapta a karomat, visszahúzott, megcsókolt, én pedig a fülébe súgtam, hogy:

-Szeretlek!

-Én is szeretlek!-jött a válasz, majd egy csók és mentünk is reggelizni. Kaja után mindenki ment a szobájába átöltözni a fürdéshez. Ahogy ott öltözködtünk jól szemügyre vettem szerelmem minden apró porcikáját: mellizmát, kockás hasát, eres, szép formás farkát, csinos, sima popsiját és arra eszméltem, hogy iszonyatosan beindultam és álló farokkal bámulok Ádira, amit ő is észrevett, majd nevetve odadobta a shortomat, hogy nyugodjak le, mert a medencében nem fognak örülni az álló farkamnak. És igaza is volt úgyhogy próbáltam elterelni a gondolataimat másfelé, de csak nagyon nehezen sikerült elérnem, hogy lelankadjak. :D
Ezután felvettük a fürdőköntösöket és lementünk a medencéhez, ahol vagy 2 órát végigökörködtünk a vízben, majd egy kellemes szaunázás következett. Itt már nem bírtam magammal és egy óvatlan pillanatban lesmároltam Ádit, akinek meglepődni sem volt ideje, olyan gyorsan történt minden, hiszen nem akartam, hogy bárki is meglásson minket. 

A szüleink a kicsiket elvitték egy a szállodán kívüli városi játszóházba, hogy kifuthassák, kijátszhassák magukat, nekünk pedig adtak 5-5 ezer forintot, hogy ha el akarunk menni a városba menjünk nyugodtak, de ők a kicsikkel olyan 5 fele érnek vissza a hotelba, ezért legkésőbb 6-ra mi is érjünk vissza. Ez volt a kérésük. 

El sem tudom mondani mennyire megörültem, azonnal felmentünk a szobába ahol gyorsan elmentünk zuhanyozni, hogy lemossuk magunkról az uszodavizet és megcsináljuk a beöntést is. Én előbb végeztem, ezért meztelenül befeküdtem az ágyba, gondoltam megvárom amíg Ádi végez, jött is nemsokára, kb 10 percet kellett rá várnom, de ez is egy örökkévalóságnak tűnt. Amikor kilépett a fürdőből gyönyörű, eres farka betonkeményen állt és követelte a kielégülést. Ádi az ágy széléhez jött és számba adta férfiasságát, amit én nagy elánnal kezdtem szopni, és mivel ilyenkor már tudtam mélytorkozni, ezért úgy is csináltam neki, amit ő kéjes nyögésekkel, sóhajokkal nyugtázott miközben merev farkamat verte. Ádi egyszer csak felnyögött:

-Nagyon jó vagy, áhh, jövök baby!- Sosem szólít baby-nek, mindig Bence, Bencus, vagy szerelmem vagyok környezettől és helyzettől függően, viszont az, hogy ilyen reakciókat váltottam ki belőle felizgatott és csak még jobban szívtam, nyaltam, szoptam azt a gyönyörű szerszámot, amelyre egész nap vágytam. Ebben a pillanatban azonban Ádi megfeszült és teleévezte a számat, én pedig csak nyeltem a gecit ahogyan tudtam de egy kicsi így is a mellemre és a hasamra folyt, ahonnan a két kockám közül Ádi kinyalta :) Most én következtem, lévén, hogy nekem nagyobb a farkam Ádi nem tudott mélytorkozni, de így is olyan fantasztikusan szopott, hogy nyelvcsapásaival néhány perc alatt a csúcsra juttatott, és teleélveztem a száját. Ő azonban még nem nyelte le hanem megcsókolt és közben átadta nekem a geci egy részét. Érdekes módon ezt mindig is nagyon élveztem együttléteink során.

Ezután az orgazmus után én annyira ki voltam a gyönyörtől, hogy nem voltam egyhamar harcképes, ezért mondtam Ádinak, hogy most csak ő lesz az aktív. Nem sokat habozott, amint a hasamra fordultam éreztem nyelvének törekvő mozdulatait ánuszomban, majd 1-2-és kicsit később 3 ujját magamban, ami eszméletlen jó érzés volt. Ezután pedig a farka következett, húzogatta a vágatomban fent, és lent majd egyszer csak berakta, a 3 ujjas ujjazás ellenére teljesen kitöltött Ádi gyönyörű szerszáma és úgy mozgott bennem, hogy csak úgy nyögtem a kéjtől, később misszionárius pózban folytattuk az aktust, eközben Ádi a farkamat is verte, ami ekkor már újra teljesen kemény volt, és közben a hasamat tapizta, majd érzéki csókolózás közben telespriccelte a seggem forró gecijével. Majd mikor kihúzta belőlem lankadt farkát mohón kapta be az enyémet és juttatott el másodszor is a csúcsra. 

-Este én duglak meg,- mondtam neki pajkosan majd a seggemből kifolyó ondót ujjamra kentem és onnan nyaltuk le ketten.