habibi85 Creative Commons License 2016.01.21 0 1 2848

Kedves Grafiti!

 

 

Sajnálom, hogy pont ezt a nehéz időszakot fogtad ki Debrecenben. Sajnos a december 27 és január 3 közti időszak minden évben embert és szaunamestert próbáló nálunk, hiszen ahogy írtad is, más a közönség. Ebben az időszakban napi 500 ember veszi igénybe a szaunát, amiből 300 szinte teljesen kezelhetetlen. Már az is nagy siker, ha le tudjuk róluk hámozni a fürdőruhát. Ebben a pár napban igazán Kelet uralkodik itt. 

A talp alá lepedő problémát kiküszöböltük azzal, hogy az aromás és jeges programokon is le volt terítve a kabin. Máskor nem szoktuk, de ilyenkor a vitás eseteket elkerülendő, megtesszük. (Hiszen ha 10 percet veszekszem a semmilyen nyelven nem beszélő román vendéggel, az a többiek pihenését is zavarja, tapasztalat)

Minden nap 3 fő volt beosztva rendet felügyelni, de így is nagyon sok problémás esetünk volt. 

 

Sajnos aki évente kétszer téved be (Karácsonykor és Húsvétkor) úgy gondolja, hogy a pénzéért azt csinál itt, amit akar. A hétköznapokon is előfordul az ilyesmi, csak lényegesen kevesebb esetben. A személyzet igyekszik a maximumot nyújtani, de ők is emberek, és csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. 

 

És a szállóige a végén: a szaunát nem nem szeretem, hanem nem bírom ;) szoktam mondani, és általában veszik a poént, hiszen ha nem bírnám (vagy nem szeretném), hat lóval sem tudnának berángatni heti ötször!

 

 

Pont szombaton volt nálunk egy rendezvény, ahol több, mint 300 vendég volt, csak éppen más célközönség, senkivel nem volt talp-aláterítős probléma, sem egyéb más, hiszen a 32 felöntésből legalább 20 előtt bementünk és rendbe tettük, aki nem volt rendben :). 

 

Remélem legközelebb nyugodtabb napot fogsz kifogni,mert az a két nap, hidd el ,nekünk is horror volt... :) Várunk legközelebb, nyugodtabb és pihentetőbb körülmények között is!

 

Szép napot!

 

Előzmény: grafiti (2838)