Bujazliz Creative Commons License 2016.01.19 -3 0 7920

Szia!

 

Paralia környezete eléggé "éjszakai zajos" Tesszaloniki közelsége miatt, ráadásul északabbra van mint a tavalyi nyaralóhelyed.

Nem látok a jövőbe, de egyre többet reklámozzák az utazási irodák Görögországot, aminek nyomós oka van, mégis kósza hírek szerint sokan nem fogják választani, hiába csodálatos.

Ez lavinaszerűen magával rántja a turizmus iparágat. Már most hirdetnek Sikiai beach mellett 2 felnőtt+autó 15€/nap kempingárat. A "vándorlástól" való félelem lehet talán az oka, de tavaly augusztus végefelé elmentünk a kemping Valti-hoz megnézni a tavaly előtti helyünket, de hiába főszezon volt még, szinte kihalt volt mint a Valti, mint a Katerina kemping. Szomorú volt látni.

Folyamatoasn figyelem a fórumokat, hogy áll a helyzet, mi a tapasztalat.

Én még "bátor" vagyok, de ismerőseim körében a tavalyi határzár mizéria nagyon betett. Volt aki sok száz km kerülővel jött haza, emiatt az idénre már nem kockáztat, másfelé megy. Nekem jobb helyzetem van hozzád képest abban a vonatkozásban, hogy a "házam" elfér az autóban, de neked magad után kell húzni, ami kicsit korlátozza az útvonal választásodat.

Előzmény: Tarzy52 (7919)