Törölt nick Creative Commons License 2016.01.19 -2 0 11786

Eddig a legvadabb fenekelésben a katonaságnál volt részem. Ott mindenki átesett egy fenekelésen. Először csak láttam amint más valaki kapta. Majd a hátam mögött beszélgették hogy engem ku...vára elfenekelnének mert folyton a lányokon jár az eszem, meg amiért olyanokat mondok hogy a szomszéd irodaházban dolgozó miniszoknyás lányt úgy megkefélném hogy úgy izzadna mint ha dézsából öntenék.
Egyszer aztán többen lefogtak a vaságyra. Minden végtagom fogta legalább egy ember, így esélyem sem volt kiszabadulni. Majd lehúzták a gatyám és egy lécdarabbal szaporán elkezdték verni a fenekem. Több percig verték, én meg tele torokkal üvöltöztem. Lehetett az 200 ütés is. Majd mikor abbahagyták és elengedtek, mozdulni sem bírtam a kimerültségtől, kiterülve feküdtem tovább az ágyon. A többiek meg szinte irigykedve gyönyörködtek az eredményben, vagyis úgy tekintették hogy akkrát élveztem hogy percekig üvöltöztem tőle és annyira kielégültem hogy moccanni sem bírok.
---
Olyan hölgyet keresek győr környékén aki ilyen vadul fenekelne el deresre szíjazva. Például egy 2 cm vastag bottal teljes erőből 25-öt verne a fenekemre. Én meg kétségbeesetten próbálok kiszabadulni a szíjak szorításából, izzadok, üvöltözök, harapdálom a derest.
E-mail: ghtzdksubnjgutgdgre@freemail.hu