Nikol2009 Creative Commons License 2016.01.13 0 0 37910

Sziasztok!

Segítsetek nekem, E61 csomagtér beázott elég erősen, pótkerék, és akksi alatt/körül kb 3-4cm viz, vannak itt mindenféle relék vagy mik, amik eléggé párásak/vizesek lettek,(2 fekete habszivacs között)

a hiba jelentkezett elöszőr rádió jel gyenge,tolató lámpa nem világit, hiba üzenet - trailer indicator right! /Left Check, és most pedig nem működig a kommpresszor sem már, ekkor vettem észre a vizet a csomiban.... Levettem az akksi sarut, most szárad ki....  

Mit tudok kezdeni vele, hogy a kompresszor felfújja a seggét? (lehet ha kiszárad mükődni fog?)

Olvastam itt olyanokat akiknek a kiszáradás segített - remélem nekem is fog, mert így még szerviz is nehézkes, a sarut vissza tehetem simán az akksira?

 

Abban is segíthetnéltek, hogy hol folyhatott be a viz? kis vizet láttam a csomi rolón is, de azt gondoltam, az csak felnyitáskor folyt oda, mostmár gondolom nem akkor.

Csomi térben a két kjs lenyitható ajtó mögötti műanyag dobozban is állt a viz, és az akksi oldalon az oldal szigetelés is vizesnek tünik. Azt gondoltam az antenna, vagy tető sínnél folyik be a víz, de ahogy itt olvasgattam már nem bíztos.....    

 

Segítsetek - please....Köszönöm.