foxrudi Creative Commons License 2016.01.13 0 0 121690

Téli,nyári finomítás.Te az udvaron főzöl,vagy a fészerben?A 4.szomszédom ott nyomja.:-) Ezek elég szélsőségek.

 Természetesen a túlzott sem jó,mindennek van határa.Ha túlzott,akkor alkoholosabb,aromaszegényebb.Mert ugye a deflegmáció nem rektifikáció.Másként zajlódnak a dolgok.

 Próbálj szerintem viszonylag állandó hőmérsékletű helyen főzni.

Hamarabb fogod,de a deflegmációt mint írtam szabályozni kell.Nem mehet az aromák rovására.

  Ha nem jól vezeted a rendszert,egy aromaszegény alkoholos italt kapsz,de ha hajtod,"mert jobban lehet fűteni"bele is moshatod az up-t .

  Szóval mindenképpen ki kell tapasztalni,mint minden kuktát,nincsen 2 egyforma.

Előzmény: In Lak'ech (121684)