veglevente Creative Commons License 2016.01.12 0 0 8454

Na ha untatlak benneteket ha nem (tomitrotyit már tudom, hogy nagyon de legfeljebb átugrik rajtam (kacagó szmájli))

Akkor is felrakom az i-re a pontot.

Nos amint az első képen láthatjátok, vízkeménységpróbát végeztem a Conard-tól vett tesztcsíkokkal.

Az első mintát a szárítógép kondenzvizéből vettem és a minta tanúsága szerint 0-a dh fokos(nagyon lágy)

A második minta a mosogatógépből való, rögtön a program elindítása utánni lötybölő vizéből a minta tanúsága szerint ez kisebb mint 5 német keménységi fok(lágy). A harmadik minta a csapból való  ez 20 dh foknál kisebb, kemény vizet mutat.

A második kép amit már egyszer csináltam is de még egyszer ellenőrizni akartam, az pedig a mosogatógép utolsó öblítővize úgy, hogy sem mosogatótabletta nem volt a gépben és az öblítőszeradagolás is le volt állítva. Ez az üledék akkor is kirakódik.

Saját gondolatom szerint a mosogatógép a tesztcsíkok alapján megfelelően lelágyítja a vizet 5 dh fok alatti szintre.

Az az üledék meg nem tudok másra gondolni az szerintem só. Ízre biztosan. Hogy honnan a qrva annyából kerül oda összeb.szni mindent ami bent van azt nem tudom. Hogy a kupak mellől kioldódik hát nem tudom olyan faszán záródni látszik és még a tömítés is rajta van, de én már nem lepődnék meg semmin sem. Közkívánatra (mert tudom nagyon szurkoltok) lehet a héten de az is lehet,hogy már csak a jövőhéten felhívom ezeket a szerelő urakat. Borzalmas kíváncsi leszek mivel próbálnak majd engem is lerázni kicsit tartok tőle, hogy én is úgy járok majd mint Zoliné. De akkor aszt ugatok ám...