Törölt nick Creative Commons License 2016.01.12 0 0 763

Akkor a padóhémérő beépítése egyértelműen szakszerűtlen! Annak védőcsőben kell lennie hogy cserélhető legyen hiba esetén vésés nélkül.

 

Lényegtelen mennibe került, akkor sincsenek a helyzet magaslatán a termosztátok sajnos! Nekem 7 db van, első pillanattól mostanig  - öt és fél évvel később-, ugyanúgy teljesen egyértelmű a működésük.

 

Ha nem akarsz további költségeket, akkor marad a remény és bizalom hogy az ablakcsere valamint az első tél mindenképpen magasabb kifűtési költsége van az irreálisan magas fogyasztás mögött. Évfordulónál meglátod mennyi lesz az annyi, és onnan tudsz majd lépni. De igazából a második teljes éve lesz irényadó, szóval ne kapkodj el semmit! Csak tartalékolj a villanyszámlára ;)

 

Nekem azért bassza a csőrömet ez, mert pont a villamos fűtés az ami karbantartásmentesen, észtrevétlenül kellene hogy tegye a dolgát évről évre. Hogy ennyire el tudták baltázni a kivitelezést és az egész üzemeltetési "élményt" az felbosszant!

 

De legalább te nyugodtan vioseled ;) Egyébként nem te vagy az első idén, akit megrettentett a fűtési villanyszámla, neked is ajánlom, hogy oszd vissza éves átalányra a fizetendőt akkor azért nem annyira vészes, figyelembe véve hogy nincs mellette a gáz vagy más energiahordozó ára.

 

Pl. nekem kb havi 25 000 volt a villanyszámla, most meg nulla napalemmel.

Előzmény: emkorec1 (762)