Mangocska78 Creative Commons License 2016.01.11 0 0 62117

 

Sziasztok!

 

Thalia 1,5 dönci 2002.12 havi 65LE-vel a következő problémám van: 35.000km-el ezelőtt teljes üzemanyagrendszer felújításon esett át (ezért is vettem meg másfél éve). A következő hibát produkálja: Üzemmeleg állapotban( ha a gázolaj meleg) nem indúl csak 3-4 kísérletre, de csak akkor ha 10-15 percig állt. Egyébként pöcc röff. Hidegen pöcc röff. Hibajelzés nincs semmi!

Voltam szakszervízben, átnézték elektromosan, főrelét cseréltek, újrakódolták a porlasztókat, résolajat mértek, minden ok semmit nem találtak:-(. Tippeltek hogy szivattyú de nem tudják mi okozhatja ezt. Az indítózás alatt CLIP-el nézve az indítási nyomást nem éri el olyankor amikor nem indul. 10-20barral alatta van. Járt már valaki így?

Egyébként minden Ok a kocsival szépen jár jól fogyaszt magas fordulaton sem produkál semmilyen hibát és hibajelzés sincs, a hibatároló üres.

Van valakinek ötlete?

Én olyanra gondoltam hogy esetleg az egyes porlasztócsúcsnál van valami és ilyenkor az engedi el a nyomást... Lehet olyat csinálni hogy csak simán otthon kicserélem az egyes és kettes porlasztót? vagy ehhez mindenképpen újra kell kódolni?

Köszi