k.h.k Creative Commons License 2016.01.10 0 0 14541

közben egy régebbi témát felhoztam ha nem sértelek meg. 

Lakkok mindig  egy érdekes téma mert  ahány fényező annyi  vélemény. ( felénk van aki a colomix lakkot imádja és  csak azzal fúj.   én amit láttam az   mind  elvesztette a fényét.   ellenben volt aki írta pl a neo lakkot.  olcsók között  az volt aminek maradt fénye is és viszonylag  víztiszta... )

Jobb lakkok amikkel van tapasztalat: Sprint h69 ( uhs lakk  lassan szárad viszont nagyon szép és tartós fénye van. szépen megfeszül  majdnem hozza a "gyári " narancsos felületet . nagyon kellemes) , az említett 4cr lakkok ( minőségre és tartósságra  nincsen gond csak a 7200as az az alap ha van lehetőséged akkor 7262es lakkot próbáld meg.. az fényévekkel jobb )  Lesonal hs lakk nagyon jó volt csak drága... Dupont 1120 ez  is kellemes lakk 5l kannában hozzáférhető de az ára ennek is "borsos"  .  Amiben volt kellemes csalódás az a Dyna 9000 ettől csodát nem vártam de volt lehetőség  megnézni és  meglepően szép a fénye  használható ( az elődei nem  voltak annyira jók... talán a gyors lakkja a 3000es  nevű... pár ott az volt a trükk hogy  hígítót nem vagy csak egy kicsit kellet rakni bele. és akkor nem selymesedett vissza )

Viszont  nemsokára lesz lehetőségem megnézni pár új lakkot.  http://www.autocolor.hu/webaruhaz/trixxal/  csak itt a listában nincsen bent az edző azt külön kell számolni hozzá.  itt meg tudom oldani hogy lesz csinálva próbafújás  és csinálok fényképet róluk hátha valamit vissza tud adni... 

Előzmény: Carspray (14495)