Mazsola0070 Creative Commons License 2016.01.09 0 0 6081

A Nagylaki Jr. végigfarkalja a Kosári lányokat (ha megy tovább a sorozat pl. nőt cserélhettek volna a papával is, a két nővér dugása után ez is belefért volna) téma elemzése miatt teljesen elfelejtkeztem Viola hülyének ábrázolásáról, mint a mesteri hunor újabb gyöngyszeméről.

 

Történik ugyanis, hogy Viola már ProfesszorLaciprofesszor titkárnője (nyilván Szilvia, a láthatatlan papírtörlő elfogyott) és a Processzor úr úgy dönt, hogy ő most szabadságon van felkiáltással egy hétig baszik dolgozni. (Gondolom a Mester az egyéni ügyvédek működésének alapjairól sem tájékozódott, így nem tudhatja, hogy egy egyéni ügyvédnek olyan, hogy fizetett szabadság nincs. Illetve úgy lehet, hogy saját magának fizeti, de ez azért nem olyan, mint egy alkalmazottnak.)

 

No Processzor úr még a mobilját is kikapcsolja, így Viola csak az üzenetrögzítőre tudja rámondani a jelentős történéseket.

 

Violánk az üzenetrögzítővel való társalgást úgy oldja meg, mintha legalább is a XVII. századból érkezett volna.

 

Nem tudom a Mester hallott-e róla, de az üzenetrögzítőt már jóval korábban kitalálták, mint a mobiltelefont, az én első munkahelyemen pl. már az 1980-as évek elején használatban volt (igaz más elven működött, mint egy mobil üzenetrögíztője, de üzenetrögzítő volt).

 

Így azért elég érdekes volt, hogy Viola úgy beszélt az üzenetrögzítővel, mintha legalább is egy debil félkegyelmű lenne....