''csiga Creative Commons License 2016.01.08 0 0 33452

Vagy csak valami ócska olajat tettek bele...

 

Bemész a műhelybe, körbenézel. Látod a Castrolos hordós olajat, meg a Castrolos, Mobil1-es, Elf-es olajos flakonokat a polcon. Úgy érzed jó helyen jársz.

 

A hátsó udvaron meg nyitás előtt vagy zárás után a hordós Mannolt vagy a legakciósabb olajat fejtegetik a Castrolos hordóba, meg dobozokba. :)

 

Ahogy olvasgatom előlről a fórumot, írásaikból az derül ki, hogy  mindenki azt hiszi, hogy hamisítják, meg fáradt olajból finomítják, meg kutyafüle. :)

 

Lófüttyöt. A tolvaj nem ért az olajfinomításhoz. :)

 

 

Egy időben ment a benzinkutakon meg a multiknál, hogy az ott dolgozó(k)  a drága olajat megbontották,  tartalma ki, helyette valami ócska szutyok be.

A drága olaj meg haza, meg a havereknek, meg ahol olajat cserélnek. :) Emlékszem sokáig a kupak visszafóliázása volt a gond, de ezt megoldották. És a vásárló az eredeti dobozú, visszafóliázott kupakú szutykot megveszi. Aztán megy a híresztelés, hogy a Castrol milyen szar! :)

 

No, ezért nem veszek csak régen és panaszmentesen működő  webshopban olajat, azt is olyat, ami nem a legismertebb és legdrágább. Nem is ért még meglepi. :)

 

A tisztességes szerelő Uraktól kéretik nem leszedni a fejem. Merthogy - szerintem- abból van a több. A  márka szervízekből még egyet sem láttam belülről, de olyannal találkoztam, aki onnan jött számlával. Aztán se pollenszűrő, se légszűrő csere nem volt, pedig a számlán rajta volt. Amikor mondja az ember, hogy nálunk azért ki is van cserélve, és jóval olcsóbban.

 

Szóval nem csak az olaj, a szerelő is bizalom kérdése.

 

Előzmény: Robi53 (33450)