james01 Creative Commons License 2016.01.04 0 0 159170

"Az értéke valószínűleg nem éri el a 20-30 ezer forintot, de nekem érzelmi okokból nagyon fontos. Simán kifizetnék érte 20-30 ezret, hogy rendbe rakják, még akkor is, ha piaci alapon ez nem racionális döntés, de annyi (rém)hírt hallani, hogy sosem veszem rá magam a végén arra, hogy beadjam valahova, pedig biztos vannak jó szakemberek, csak a hozzám hasonló laikus semmi módon nem tud választani órás és órás között."

 

POTNOSAN! Szó szerint ez az én bajom is!

 

 

Sőt! Vannak járó óráim, egyet nagy körültekintéssel elvittem 2015 nyarán egy állítólag jó szervízbe, mondván, ha azt szépen nagyszervizelik, akkor oda viszem a többit is (régebben már leírtam). Mert szeretném hordani őket, de sajnálom, szétkoptatni, ami ugye jár, de vagy 40 éve nem volt szervizelve. Tehát, elvittem, de úgy kaptam vissza, hogy pirossal össze volt kenve a fehér számlap. Azóta nem merek egy órát sem odaadni, mert félek, hogy így járok, ezért inkább pihennek a fiókban hordás helyett. Sajnos. Ezért keresek itt a forumon, tényleg megbizható órást!

 

Hangsúlyozom, hogy tudom, hogy nem olcsó egy jó szervíz, tisztában vagyok tehát a szervíz árával, és semmi gondom ezzel, nyilván ki is fizetem, viszont amikor láthatóan nem csinálnak vagy rosszul csinálnak valamit, az szomorú, akkor amikor az óra eszmei értéke valakinek sokat ér, akár az óra önmagában nem is érne sokat.

 

Karcsi

Előzmény: windproof (159169)