BPO-105 Creative Commons License 2016.01.03 0 8 95173

Akkor most vegyünk egy nagy lélegzetet, és gondoljuk át az egészet.

Van egy busz, aminek nem volt eleje. Megcsinálták. Terv nem volt, de volt egy rakás kép a típusról. Ez tény. A helyzet úgy alakult, hogy az újonnan felhegesztett homlokfal még a képen látottakra sem emlékeztet. Ez is tény, aki pedig szépíteni akarja a helyzetet, annak nincs szeme.

Lehet elégedetlenkedni. Mindenkinek szíve-joga azt gondolni, amit akar, és végül is ide is ki lehet írni bármit a jóérzés határain belül. Ez meg is történt annak idején. De felemlegetni egy korábban már megbeszélt témát újra és újra, sőt, azokon keresztül felhozni további, korábban szintén megbeszélt témákat...nos, véleményem szerint ez teljesen felesleges. Annál is inkább, mert újat nem mondott erről senki, és szerintem nem is nagyon tudna mondani már.

Ez van, így alakult, aki továbbra is szeretne erről különféle litániákat megereszteni, annak ajánlom, hogy nyugodtan kezdjen el rádolgozni a témára, később pedig jelenjen meg az illetékes elvtársaknál, hogy ő bizony megpróbálná kijavítani a hibákat, és legyen a hóna alatt a szép és jó tervrajz, amit készített, kezében pedig a flex. Attól még busz nem javult meg, hogy elkezdték fikázni, és még attól sem fog, ha esetleg a felelősök majd meztelen szégyenmenetben, saját hátukat korbáccsal csapkodva vonulnak végig a városon.