Bubuca Creative Commons License 2016.01.02 0 0 13167

BUEK!

Olyan fura ez a dőlésszög kérdés - nem kétlem, hogy fontos, de szerintem kisebb szerepe van egyéb tényezőkkel szemben..legalabbis az alapjan amit szukebb környezetemben latok -anyósom s1-l5 dőlésszög jó 45 fok körül van (tul nagy)kiegyenesedett a lordozis es kicsit a felsőháti szakasz is. Ennek ellenere 60 + evesen olyan szuper allapotban van a gerince h sok 20on eves megirigyelne, sérv meg dehidratalt porckorong nulla.. Nekem is ugyanolyan nagy a dolesszogem - lordozis nagyjabol ok es nem tudok jobban lenni. Unokatestveremnel a dolesszog pont hogy inkabb kicsi, lumbalis lordozis kiegyenesedett -l5-s1 kiszakadt sérv, felette dehidratált..

Portug - meg szabad kérdeznem, hogy a negykezlabas es alkartamaszos gyakorlatot javasolt Bene M ahol felvaltva kell kezet és ellentétes lábat nyújtani?(az alkarosnal nagyon ügyelni, h a hát egyenes legyen)

Nálam az új év nem indul jól sajnos - a nyakam okes lett, de nem értem meg Davidon a 10-ik alalmat - tünetek alapján vagy a meglévő l5-s1 porckorong eresztett újra..vagy még valószínübb, h lett egy kis sérv egyel feljebb is:(((

Mindenkinek fájdalommentességet és folyamatos javulást 2016ra!Briginek külön gyors felépülést a gipszes kalandból.:) 

 

Előzmény: portug (13165)