házfal Creative Commons License 2015.12.31 0 0 14472

Köszönöm, így ahogy összegezted tényleg nem hangzik túl jól a dolog. Rendes boltban vettem, így nem vihetem vissza. Az ára ugyan kevesebb volt (16 ezer), de ez a felvetett kérdéseken nem változtat.

 

Azt ugye jól gondolom, hogy azért nem lehet szőnyegen használni mert nincs hozzá megfelelő fej? A motor és gép többi része attól még alkalmas lenne rá? Azért is gondolom ezt, mert a leírás is a teljes termékcsaládhoz készült, ami alapján a modellek csak a mellé csomagolt fejben különböznek (pl. FC9323).

 

Megszoktam már hogy különböző vásárlások előtt először a fórumokban kutakodom, de most nem éreztem ennek a szükségét (bevallom nem is gondoltam volna, hogy létezik porszívó fórum :)).

 

Belenézve a hozzászólásokba több helyen írjátok, hogy a porzsák nélküli porszívókat meg fogja utálni az új tulajdonos. Ez miért van? Nekünk eddig csak porzsákos volt és ott azt utáltam, hogy igazán jól csak a zsákcsere után szívott, ahogy kezdett telni a zsák a szívóerő rohamosan csökkent. Ezért is gondoltam, hogy a zsák nélküli jobb lesz. Tévedtem volna?

Előzmény: Paragon1985 (14471)