speculum man Creative Commons License 2015.12.31 0 0 4760

Ha az a fickó vagy akire gondolok, akkor tavasszal még normális voltál! Azért beszélgettem Veled. De azóta nyilván történt valami!Ezért válaszoltál úgy egy minden ártó szándék nélkül feltett kérdésemre, mint ahogy válaszoltál.

Tudjuk, a topicnak vannak latens látogatói.Mindösszesen arra voltam kíváncsi, hogy egy ilyen hirdetésre megmozdul-e valaki?Nem neveket, címeket kértem, vagy azt hogy leírd, nem nyitott rám a kutya sem, csak annyit, hogy történik-e bármi???Azt is elfogadom, ha azt mondod, nincs semmi közöm hozzá.......lereagálni valahogy máshogy......  "persze, 84 levelet kaptam, ebből összejött 86 valós vizsgálat, mert két lány hozta még a barátnőjét is! " Tudjuk miről van szó, jót röhögünk, jófejnek tartunk, továbblépünk........de neeeem :)))))

" átutalom a fizetésem, meg három gyerekes magánnyomozó " pffffffffffff :(((((((((

 

 

A topic valóban nem én vagyok!Sőt, szeretnék még annyira sem az lenni, mint amennyire mostanság szükséges.Mert az azt jelentené, hogy többen aktívak benne. Ez pillanatnyilag 3-4 embert jelent. Te nem vagy köztük!Itt fanyalogsz hogy ennyire nem tartod semmire, meg annyira rossz.A véleményed persze meglehet mint egy  kibicnek .De akkor minek jössz ide???

 

 

És hogy megfeleljek az egyenes gerincemről tett megjegyzésednek, itt , és most a szemedbe mondom : 

         Kibicnek kuss!!!!!!!!

 

 

Sajnálom hogy megint idáig jutott a topic.

 

 

Üdvözlettel: Dr. Fix

Előzmény: Norbi 38 (4756)