Savanyú uborka Creative Commons License 2015.12.29 0 0 2598

Hello

Lehet találni albit  kutyával is ,csak nehezebb,sokkal,az elején meg sokkal -sokkal.Nem mindig van "visnnig" ,pláne vidéken,de azt nagyon nézik mi a munkád,tudsz e fizetni,tudsz e referenciaszemélyt adni,stb.

Na igen ,behozatal.

A Blöki legyen 3 hónapnál idősebb,mert hát ügye nehogy bizniszelj a kiskutyákkal.Pass, 21 napnál régebbi veszettségoltás,chip ,ami a veszettségoltás elött lett berakva,24 óránál régebbi,de 120 óránál nem régebbi kullancs,galandféreg elleni kezelés.Te legyél a tulaj,vagy minimum meghatalmazás.

Vámnál feltétlen ki kell állni,beballagni a kutyával,ahol leolvassák a Chippet,beregisztrálják,megnézik a kezeléseket és már mehetsz is.Ha kimaradt valami a veszettség oltást kivéve, a svédeknél pótolhatod,már ha nincs hétvége.Kristiansand ,Stavanger más ügy ,mert ha lemész a kompról és ott hiányzik valami ,irány vissza.Szóval érdemes odafigyelni ,de nem olyan nagy ügy.Repülőt nem tudom.

Ha nem vagy biztos megnézheted ezt a honlapot:http://www.mattilsynet.no.

Ha valamit nem jól írtam,bocsi,nem vagyok akkora szakértő.

Ja a stavangeri husszú kompon van kutyaszálló, kis felárral.Oda be a blökit ,aztán lehet menni aludni.A rövideken maradhat a kocsiban is szállítóketrecben.

Még valami állatorvos árak kb 10x -ek az otthoninak,kutyakaja kb 2.5-3x os.Hát ennyi.

Előzmény: Bright_ (2594)