Gyuri 83 Creative Commons License 2015.12.27 0 0 359326

Köszönöm a tanácsot, meg fogadom. Ha már így felajánlottad, hogy még néhány dologban esetleg tudsz segíteni, kérdeznék is.

-Az egyik hátsó kerék nem kicsit dől kifele, ami amellett, hogy rohadt csúnya, még az autó menettulajdonságait is befolyásolja. Kerékdőlést akartam állítani, de nem találtam lehetőséget. 12 évig 124-esem volt, aminek ahogy néztem megszólalásig hasonlít a hátsó futóműve, viszont azon a felső lengőkar excentrikusan volt rögzítve a hídvázhoz. Ennél ahogy néztem, csak a hátsó kerékösszetartást lehet állítani, a dőlésre nem jövök rá!  

-A balos visszapillantó nem fűt. A vezetékbe van áram, gondolom a tükör lap fűtőszálja szakadt. Nem tudod, azt lehet cserélni külön, vagy csak komplett lapot kapok?

-Most délután szórakoztam kicsit a szabadonfutóval, vagyis úgy voltam vele, hogy ha már cserélni kell, úgy is mindegy, és mivel nem volt célszerszámom, ráfogtam fogóval ... még szerencse,hogy nem a futófelületre, mert a nagy erőszakolásban megindult. eleinte kicsit szoros volt, de aztán egy 15-20 fordulat után könnyen megy. Most vissza raktam a szíjat, és úgy néz ki, hogy jó... :-) vajon csak ideig óráig? 

 

Előzmény: Sz.G.E270CDI (359302)