Üdv. Mindenkinek !
Bár folyamatosan olvasom a hozzászólásokat , ritkán szólalok meg , de most úgy gondolom , hogy az alábbiakat érdemes közzé
tenni .
Karbantartás címén , megbontottuk a fiam " Artur féle " , dupla falú ,pálmaolajjal ( zsírral ) felöntött főzőjét , azzal a céllal , hogy
ellenőrizzük az olaj állagát .
Az alábbi kép tárul elénk :
A képen látható" olaj " egy darabját megmelegítettem , cseppfolyóssá vált , de úgy gondoltuk , hogy az anyag hőátadó képessége
már igen gyenge lehet , ezért lecseréltük egy éttermes ismerőstől kapott "új " olajjal. A főző három éve volt használva ,nem sokat ,
ez idő alatt ilyenné lett a pálmaolaj ( legalábbis annak mondott ).
Az üst megbontása viszonylag könnyű volt , mert az üst úgy lett kialakítva , hogy bontható.