kemenyesmiklos Creative Commons License 2015.12.14 0 0 964

Örülök az észrevételeidnek:D. Felmerült bennem pár kérdés!

Írod, hogy nem nagy jelentőségű az ami átszivárog. Tegyük fel, hogy egy nyilt égésterű fém kémény jól megvan csinálva és 2 l/s-ot enged négyzetméterenként mit gondolsz mennyit fog engedni ez a kémény 200 Pa-on? Hány m³/h-t?

 

Állítod, hogy nem agresszív az az égéstermék: D ! Mit gondolsz mi az a fizikai fogalom égéstermék esetében, ami miatt bélelni kell a kéményeket?

 

Írod, hogy nem gyorsan következik be. Ebben igazad van, sosem gyorsan következik be, de meglehet nézni a magyarországi kémények állapotát! Szerinted nem is kéne bélelni a gáz készülékek kéményeit, mert lehet hogy nem gyorsan következik be?

 

Írod, hogy a csövön meg miért menne át, utána meg írod ha csak a flexi csővel van csinálva akkor szivároghat. Ha találtál egy okot, cső fajtát ami miatt szívároghat a csövön Akkor ezt minek írtad le? (Nem tudom)

 

Látom a CO mérgezésre már komolyan veszed ez végre egy jogos felvetés, de nem tartom valószínűnek, hogy a régi füstcsövet bárki is felhasználná (REMÉLEM) ÖRÜLÖK, hogy ezt leírtad bár felteszek még egy kérdést! Te össze tudnál rakni egy régi MEGLÉVŐ füstcsővel egy turbós kazánnak az indító idomával?  (ezt már csak úgy magunk közt)

 

Egy a lényeg: M. Bátyó kikel alakítani egy minősített égéstermék elvezető berendezést, ha turbós kazánt akarsz!

 

Előzmény: Dunit (963)