Törölt nick Creative Commons License 2015.12.01 -1 3 98692

Sem a Rocotól, sem az általam ismert cégek egyikétől sem láttam még azt, hogy az egyik boltban kitetet egy bannert, hogy tessék, itt lehet előrendelni, aztán egy másikban kezdi forgalmazni a terméket.(A banneres boltban az egyik ismerős megrendelő levelére már nem is reagáltak, ettől függetlenül én még "bekajálom", hogy lesz nekem Csörgőm. :) )

 

Ha nem értjük, hogy ezzel mi a baj, akkor ne beszélgessünk többet róla, jó? Mert ez az egész nem arról szól, hogy mit szabad és mit nem, hanem arról, hogy adott esetben mit enged meg nekem a gerincem.

 

Nekem Isten bizony nem fáj, ha nem lesz Csörgőm, mert aki ismer, az tudja, hogy soha nem gyűjtöttem magyar modelleket, ezt is csak azért rendeltem, mert volt egy olyan "rémhír" is (nem én mondom, más írja, lehet cáfolni!), hogy annyival van annyi, ami a képen van, és akkor legyen már egy nekem is emlékbe. Na puff, legfeljebb a másik boltba nem jut! Nem mondtam a gyereknek, hogy azt kapja Karácsonyra, úgyhogy nincs semmi gond. Csak most már én nem tudom, hogy mit higgyek, úgyhogy inkább visszamegyek a osztrák/svájci modelljeimhez, azok biztonságosabbak. :)

 

Amit szerettem volna tudni, azt bőven megtudtam. Sőt! Egy kicsit többet is tudtam meg, mint akartam, ezért egy picit meg is remegett az ujjam a "del" gombon. Aztán eszembe jutottak a kiállítások, a találkozók  és eszembe jutott a legutóbbi kalandom a Viessmann-nal, ahol egy apró alkatrész után érdeklődve a Temofeszten a kolléga csak annyit mondott, hogy Gödöllőre hoznak. Én kértem, hogy írjuk fel, nehogy elfelejtődjön, mire az volt a válasz, hogy hoznak, ne féljek. Mondtam is a feleségemnek, hogy kicsi az esély, de Gödöllőn ott volt az egyébként filléres alkatrész. Hogy hogyan csinálták, nem tudom, de az biztos, hogy én inkább az Ő zsebükbe teszem a pénzem. Nyilván a Viessmannak mond valamit a Gentlemen's Agreement, a Fuggerth-nek meg nem.

 

Köszönettel:

e94

Előzmény: Törölt nick (98690)