akihinto Creative Commons License 2015.12.01 0 1 412

Én a 14 éves lányomat vittem el az előbbiekben is méltán emlegetett Köhler István csontkovácshoz.

Kecskeméten lakunk, ritkán jutunk fel pestre, így olyan megbízható,jó szakembert kerestem akinek a kezeiben megbízhatom, és aki nem riasztja el fájdalmas kezeléssel a gyermekemet az ilyen gyógymódtól.

Ő, erős nyaki, és hátfájdalmakra panaszkodott, az iskolában is akólig bírt egy napot végigülni. Voltunk orvosnál vele, semmi jóval nem bíztattak, csak annyit mondtak neki is a tartásán kell javítani, mert hirtelen nőtt, rövid idő alatt. Nem fejlődött ki eléggéaz izomzata hozzá. Javasoltak gyógytornát, amit végigcsináltunk, sőt még próbálkoztunk külön magán gyógytornával is, de sajnos nem hozta meg a várt eredményt. Eljártunk úszni is, ami adott egy kis könnyebbséget, de én ezzel sem voltam megelégedve. A neten, végül a Köhler István, budapesti csontkovács felkeresése mellet döntöttünk.

Messze volt, de nem bántuk meg!

Alapos vizsgálat után, a megállapitott gerincferdülést, óvatos izomlazítások után szépen kikezelte. Érdekes!!Azt monta, nem az izom hiánya, hanem bizonyos helyeken az izom merevsége okozza az állandó hátfájdalmakat. Ezt meg is mutatta nekem, és ezt teljesen el is fogadtam, mivel végig jelen voltam a kezelések alatt, és a saját szememmel is meggyőtődhettem róla. Ez a "gerinckorrekciós" terápia úgy vettem észre inkább a lazításokra helyezi a fő hangsúlyt. Persze nagyon korrekt módon végig mozgatta a gyermekem egész gerincét. Jó sok elmozdulása a helyérekerült! A leg izgalmasabbak a nyaki mozgatások voltak! 

És hála istennek, fájdalom egy deka sem volt alatta!

Sőt a gyerek színte mosolygott a kezelések alatt! Azt modta nagyon jól esik neki utánna a lazaság, szinte szárnyalni tudott volna!

Végre elmúltak a nehéz napok! 

Ezt azoknak írtam akik nem akarnak beletörődni a mai orvoslás kicsit elbagatelizálódó felületességébe, és a gyakran eredménytelen gyógyítási módszereibe. Szerintem hiába nincs nálunk az sztk-s gyógymódok között a csontkovácsolás, nyugodtan kipróbálhatja mindenki, ha úgy gondolja a tünetei igazolják a szükségességét!  

Javaslom legalább olyan, fájdalommentessen kezelő, kiváló szakembert válasszon, mint a Köhler István!