Carina_S Creative Commons License 2015.11.30 -1 0 7839

Igen, én is észrevettem, hogy valami hiba lehet a képszervernek a feltöltésért felelős programrészével, mert nekem sem megy.

 

Ami plusz infó a szakiknak a javításhoz az előzőekhez képest:>>

 

1.>> Sem Mozilla Firefox-ról (v. 42.0, tehát mindig a legfrissebbje) nem megy a dolog, sem pedig Google Chrome böngészőről (ez is a legfrissebb!) nem használható a képfeltöltés.

 

2.>> Lett volna hibaképem (screenshot) is róla, de mivel nem lehet feltölteni, csak leírni tudom a látottakat. Tehát amiket megfigyeltem: odáig nincs baj, amíg első lépésben megtallózom a képfájlt, és annak kijelölése után rákattintok a Megnyitás gombra. A furcsaság a második lépésnek az első fázisáig, azaz a betöltési folyamatjelző működésének legvégéig sem jelentkezik; a betöltődés legvégén azonban a kép helyett csak a kép-forrásfájl neve jelenik meg egy szürke vízszintes téglalap alakú mezőben, a fájlnévtől jobbra kb. 5 cm-nyire a feltöltött kép letörlésének lehetőségét adó piros [X] gomb áll, valahogyan így:>>

 

Helyettesítse most ez az "ábra" itt a képet!:>>

___________________________________________________________________________________________________________

 

                                             [Kiválasztom a képet]

 

********************************************

_57..JPG (94.85KB) - 100%                                        [X]

-----------------------------

********************************************

 

                                                                                                                                                [Előnézet] [Elküldöm] [Mégse]

___________________________________________________________________________________________________________

 

3.>> Ha most a képfeltöltési hiba után még egyszer próbálkoznék egy másik képfeltöltéssel a Kiválasztom a képet gombra kattintva, de anélkül, hogy a hibásan és csak félig betöltődött (értsd: a fájlnévig!) képet, akkor a hiba másik része már ezt a második képfeltöltést sem engedi meg egészen addig, míg ez előtt a művelet előtt le nem törlöm a képfájl nevét a piros [X] gombbal, mert a törlés előttig a Kiválasztom a képet gomb másodízben már aktiválhatatlan marad, azaz hiába klikkelgetek rá, akkor ennél ott már nem történik semmi. Ha persze megcsináltam a törlést, akkor egy új "képfeltöltést" megint megcsinál a program, de ugyanúgy hibásan, mint az előbbit!!!

 

4.>> A hiba szempontjából nemcsak a böngésző fajtája, de a forrásul szolgáló kép-forrásfájl kiterjesztése, azaz fájltípusa is édes mindegy: sem a JPG, sem a PNG képeket nem engedi felrakni, legalábbis én ezzel a kettővel próbálkoztam ("hátha mégiscsak..." alapon, de persze mindhiába), tehát semmilyen képfájl-típussal sem működik ez a képfeltöltés.

 

5.>> Az oprendszer fajtája is tökmindegy, próbálkoztam Windows 7-tel is, és Windows Vista-val is (<--- nekem ez a kettő van duplex oprendszer formájában feltelepítve), mert egyikről sem működik.

 

Ennyi volt, amit még pluszban elmondhattam erről a hibáról.... .

Előzmény: Nerdy (7833)