oljeg12 Creative Commons License 2015.11.29 0 0 138712

 

"Az sem árt, ha van assembley programozási gyakorlatod. Nem amatőr kategória, hozzá nem értéssel csak még jobban elrontani lehet vele."

 

Ez az ami végett nem tudok vele mit kezdeni. Én csak egy egyszerű felhasználó vagyok és talán egy kicsit nagyobb a lelkesedésem a számítástechnika irányába, mint a hozzám hasonlókorú embereknek. Így bizonyos dolgokat megtudok oldani, amiket más amatőrök megoldhatatlannak gondolnak. De messze vagyok ahhoz, hogy azt mondhassam, hogy értek a számítástechnikához. Ez is olyan, mint bár milyen más szakma. Én egy nyugdíjas lakatos vagyok és ami másnak problémát okoz ezen a területen, az nekem egyszerű. De a számítástechnika mélyebb bugyrai, főleg a programozás, az már számomra kínaiul van. Ezért fordultam segítségért a tisztelt közösséghez.

Kár efölött vitáznotok. Ha jártas lennék a programozásba, akkor az se okozna problémát, amit Te javasoltál. Mivel a tudásom kicsi ezen a területen, ezért Gorcsev fórumtárs javaslata, ami számomra leginkább megfelelő.

Egyébként, délelőtt beszéltem a fiammal és elkezdte az adatmentést a GetDataBack programmal. Kb. 8 óra alatt 500 GB-nál tart. Mondtam neki a Testdisk programot, de azt mondta, hogy ez most így működik és attól tart, hogy ha valamit nem jól csinál, akkor a többi filmet elveszíti.  Majd ha meg lesz a mentéssel, akkor  megpróbálja és ha sikerül, akkor legalább a visszamásolást megússza.

Előzmény: pittti (Bitvadász) (138711)