Törölt nick Creative Commons License 2015.11.27 0 0 103637

Fémtartályban, ha a védőföld is be van kötve, akkor nem. (fa tartály se töltődik fel) Ha viszont egy műanyagtartályos R2D2 eta takarítógépet használsz, mint én is, az porzsák nélkül, szárazon úgy meg.asz szétszedéskor, hogy attól koldulsz :) 2 megoldása van, illetve 3. - vizesen használod, - teszel bele papír porzsákot, így már nem tud cirkulálni, vagy teszel elé egy fém leválasztót.

 

A papírzsákból mindig a lehető legnagyobbat veszem ami takarítógépekbe való, és ha kell, kicsit megfarigcsálom ollóval a matricáját. csak olyan zsák a jó ami körülöleli a belsejét. Ami a közepe alatt menne át az szar. (belefutottam egyszer egy ilyenbe, pedig direkt belevalónak volt titulálva)

 

Nekem a lakásban egy bafflés előleválasztóra van szükségem, ami szétszerelve vödörként funkcionál és bármilyen porszívót ráköthetek. Garázsba a kolléga által belinkeltek ismeretében mindenképpen a másik lidlis porszívó javallott, a mostaninak sztem nagyon rövid a gégecsöve. (a konnektorhossz hótmindegy, rádugod hosszabbítóra, de a gégecsövet nem egyszerű jól megoldani)

Előzmény: laci19791202 (103635)