Törölt nick Creative Commons License 2015.11.26 0 1 137820

Kedves fórumtársaim!

 

Ismét megerősödött a véleményem a demokráciáról :) Kicsit diktatórikusabb formát öntök ebbe az eseménybe:

 

- Ünnepélyesen kitűzöm a dátumot, mert eddig nem érkezett javaslat: 2016. január 10. (Vita tárgyát képezheti az, hogy legyen-e ebből 9., de akkor nekem pénteken szabin kell lennem és ez nem egyszerű eset.)

 

- A kocsonyából nem engedek, ha kocsonya-parti a neve, akkor kocsonya lesz a kaja. Meg valami Bé-verzió...

 

- A vendéglista megkomponálásához fórumtársi segítséget fogok kérni, de csak leghamarabb a jövő hétvégén, most nem lesz érkezésem semmivel foglalkozni. A létszám maximumot kénytelen leszek 20-nál meghúzni mert ha többen leszünk akkor a csapat egy része fagyoskodni fog az udvaron.

 

- A főzést vállalom, nem hiszem hogy egy kocsonya megalkotása hatalmas kihívás lenne. Akinek meg nem tetszik hogy fürjből készül majd nem eszi :)

 

- Egy nagyon fontos nüansz: ha bárki késztetést érez méltóbb helyen és jobb szakáccsal megszervezni a kocsonyaevészetet az ne tartsa magában. Én nagyon rugalmas vagyok ilyesmiben, nem dőlök a kardomba ha menet közben változik a felállás.

 

- Amennyiben tényleg nálam lesz megszervezve az esemény, úgy nagyon kérek mindenkit hogy csak saját fogyasztásra hozzon alkoholt és a házigazdának kedveskedve ne ilyen meglepit ötöljön ki... Nagyon minimális az alkoholfogyasztásom mostanában, a pazarlást meg nem szeretem. Amúgy is feleslegesnek látom még a költségeken tipródni, mert szerintem nem lesz egetverő költség. Bár gondolkodtam egy krokodilbőr ülőgarnitúrán a vendégek számára...