martin9110 Creative Commons License 2015.11.26 -1 0 20293

Nos én nem igazán értem, minek visznek el Szeged-ről Mercedes-eket. De azt is fejbe verném aki kitalálta ezt a FAKK-ot. Karbantartás nulla, vagy ennyire sötét egyik-másik sofőr, hogy nem veszi észre hogy olyan dízelolaj szag terjeng az utastérbe, hogy az borzalom?

Egyes LPK-kon de talán már LIF-eken is mintha mellé folyna a dízel olaj vagy nem tudom. A Tank körül nagyon érződik, ami szerintem nem normális jelenség - főleg, hogy a tankot egy műanyag borítás választja el az utastértől. Arról nem beszélve, hogy ezeken a Merciken a tank nyílás részénél levő ablakok alja teljesen le van válva a vázról és lifeg . . . és nagyobb rezonálásra akár ujjnyi hézag is van a ragacs és az üveg között. Jobb esetben nincs gond, de egyik másik jármű már már hólyagos (befeszült) üveggel van forgalomba. Rendszámokat nem írok, mert félő hogy a sofőrök száma megfogyatkozna, ha a felelőtlenség kiderül.

Jó lenne átnézni őket, nem-e hibás a nyílás, cső stb mert nem normális, hogy érződik ez az utastérben, más buszoknál nem volt ilyen jelenség, csak ha hibás volt valami. Bele se merek gondolni, hogy esetleg folyt-e be dízel olaj a borítások alá.