Zlot Creative Commons License 2015.11.26 0 0 86175

Egy koltoi kerdes. Megis kit erdekel, hogy a korulotte elo emberek miben hisznek, mit hordanak, milyen tradicioik vannak, amig torvenyt nem sertenek?

 

Felolem viseljenek burkat, hijabot, turbant, papircsakot, tesztaszurot, barmit, ha neki igy tetszik. Tegnap volt az allampolgarsagi eskum, es a kovetkezo orszagokbol voltak:

 

Venezuela

USA

India

Pakisztan

Zimbabwe

Botswana

Mongolia

Romania

Magyarorszag

 

Mindenki szines egyeniseg, paran nepviseletben, stb. A beszed, amit a ceremonia kereteben elmondtak, arra osztonzott mindenkit, hogy allampolgarra valva, tartsak be a torvenyeket, szabalyokat, tiszteljek a Brit ertekeket, de tartsak meg a sajat tradicioikat, legyenek buszkek szarmazasukra es szinesitsek veluk a UK mar meglevo kozosseget. Tovabba felhivtak a figyelmet arra, hogy mindenki follyon bele a kozosseg eletebe es aktivan vegyen benne reszt, onkentes munkaval vagy barmi segitseggel, mert csak igy tehetjuk meg jobba ezt az orszagot. Nekem nagyon tetszett ez a koszonto beszed es tenyleg azt fogalmazta meg, ami szamomra anglia. Egy multikulturalis orszag, ahol letezik kozosseg, es sok ember tenyleg aktivan azert dolgozik hogy ez jobb legyen. 

 

Persze, lehet csak a rosszat is nezni, de ketlem hogy az a valos kep az orszagrol.