Helter Skelter Creative Commons License 2015.11.22 0 0 653360

Ha HAM - BUT összehasonlítást akarsz csinálni, akkor nyugodtan leírhatod, hogy a 3 közös évükben 2x Hamilton volt jobb 1x Button jobb! Ennyi!
Szerinted a VB ezüst mit számít egy TOP versenyzőnek? Elmondtuk sokszor már azt, hogy az ezüstérmes a legjobb vesztes ennyi.

Lehet persze új kategóriákat csinálni, hogy ki ezüstérmes, meg 3 éves intervallumban kinek van több pontja – Ez olyan mintha a fociban azt nézném, hogy ki mennyi km-ert futott meccs közben! :) –, de mi az értelme ennek, amikor vannak sokkal megfoghatóbb jelei a sikernek az F1-ben?

 

Ha nagyon ki akarnám vesézni HAM-BUT akkor megnéznék egyéb dolgokat is: Buttonnak 8 DNF-e volt a 3 közös év alatt, addig Hamiltonnak 13. A 13 Hamilton DNF-ből 8 esetben Button elől esett ki. A hely ahonnan LH kiesett 3xP1, 1xP2, 3xP4, 1xP5; 1xP6, 1xP7 plusz volt 3 értékelhetetlen DNF-je amikor rajtbalesete volt vagy korai szakaszban esett ki. 10x pontszerző helyekről esett, ebből 5 esetben magas pontszámokat vesztett. Kb. ennyi van a nagy csoda mögött és nem több.

 

Azon kellene gondolkodnod inkább, mi lesz ha Rosberg megint gyenge lesz jövőre!

Lehet hogy a VB cím Hamilton és Vettel között fog eldőlni?

Előzmény: nohab (653358)