Paragon1985 Creative Commons License 2015.11.20 0 0 14295

"meg voltam vele elégedve, csak tönkrement a teleszkopos cső, a fej a zsinór"

És csökkent a szívóteljesítmény, és a hepa szűrő 6 hónap után fekete lett, a porszívó belseje tiszta por, gyakorlatilag szépen elkopott a készülék. Ez vár erre is pár év múlva. Persze addig használd egészséggel és ne legyen igazam!

 

Csak, hogy egy kicsit pontosítsunk. Látom nem nagyon néztél utána a porzsákos porszívóknak. Ez nem a veregetem a kuka fölött a porzsákot című fejezet.

 

Nekem egy évre 3500.ft 4db Miele porzsák, ami ha megtelik kidobom. Ez havonta 300ft. Cserébe bármikor előveszem a porszívót és használom. Nem mosogatom csapban a mocskos szivacsot, nem húzgálom le a hajszálakat a csap alatt és az ujjaimra tekerve dobom a kukába, nem kell fél napot a radiátoron szárítani, hogy végre porszívózhassak, nem lesz mocskos a hepaszűrő pár hónap használat után. (Ugyanis a porzsákos sokkal-sokkal több port tart vissza mint a tartályos rokonok)

 

Persze mindenki azt használ amit akar. Nekem is volt tartályosom, azért mondom, hogy felüdülés volt lecserélni. Igaz, az hozzátartozik a történethez, hogy a porzsákosból is meg kell venni a minőséget, ami mondjuk a beugró Miele.. De abból két ilyen philipset veszel..

 

 

Előzmény: roband (14294)