isabellee Creative Commons License 2015.11.19 0 0 10914

Nem tudtam, hogy Svedorszagnak ilyen multja volt.

 

Az az orvos vagy szülésznő pedig aki nem akar részt venni abortuszban, az állását veszélyezteti, mert Svédország fekáliát helyez a vonatkozó EU konvencióra, amely szerint az egészségügyi személyzetnek joga van megtagadni a részvételt ebben.

 

Na ezt mar megint nem ertem. Ha van egy ilyen EU konvencio, akkor miert nem lehet ehhez ragaszkodni. Miert kell meg ezt is "tulszarnyalni" ?

 

Vagyis semmilyen eltérés nem megengedett az uralkodó kurzustól, a fenemód nyitott Svédországban.

 

 

De ha az emberek tobbsegenek ez nem tetszik, akkor miert nem egy masik partot valasztanak ? Nem lesz soha egy olyan pont, amikor az emberek velemenye tukrozodik a parlamentben ?

 

Tudod Svédországban engem leginkább a képmutatás zavar.  Amikor mást mondanak és mást tesznek a politikusok (és az emberek).

 

Sajnos, ez a kepmutatas mindenhol megvan. Amerikaban ez nem is annyira a politikaban erzodik (illetve lehet, de ez a kutyat sem erdekli - az amerikaik tobbsege azt sem tudja, hogy mi tortenik/tortent Sziriaban, Europaban, es Parizsban), hanem a minden napi eletben. Pl. a draga manhattani maganiskolak azt irjak/mondjak, hogy barki jelentkezhet, anyagi helyzettol fuggetlenul. Ha jo a gyerek, akkor is felveszik, ha nem tudja fizetni a 40.000 dollar / ev tandijat (!), majd ok kifizetik. Ezt csak azert mondjak, mert ezt KELL mondani. E helyett az tortenik, hogy tandij kedvezmennyel felvesznek 1-2 kisebbseget, es az ott dolgozok gyerekeit. (A tobbiek kozul pedig azt, aki teljes tandijat fizet +  meg epitenek egy tornatermet, vagy valamit az iskolanak).

Majdnem mindig mindenkit az erdekel, hogy jol nezzen ki, es hogy jogilag vedve legyen (a nagyszamu perek miatt).

Előzmény: Gombóc XVI. Artúr (10908)