futaszabi Creative Commons License 2015.11.18 0 0 47866

1. A ciripelés valszeg a visszapillantóban lévő, az automata légkondihoz tartozó hőmérsékletérzékelő ventillátora. Csodás szerkezet... Ez van, keress rá, hogy lehet javítani, én zsírral szoktam, előttem szóló olajjal, nekem egyikkel se jó 2 hónapnál tovább.

 

Valóban ez ciripel, tegnap szétszedtem, megolajoztam kicsit, kitisztogattam, picivel halkabb is lett talán. Holnap végére járok az ügynek, nagyon köszönöm az ötletet és a tanácsot. Annyi csak még, hogy simán belecsepegtetni az olajat és kész?

 

2. A vezető oldalon lévő kapcsolóegységben van az elektronika ha jól tudom, ami vezérli a 4 automata ablakot (ha jobban meghúzod a kapcsolót, akkor automatán le és fel megy). Ez meg szokott doglani néha, youtube-on vannak angol videók róla.

 

Videókat megtaláltam, megpróbálom meghekkelni önállóan otthon :)

 

A kézifék kérdésnek még nem jártam utána, de nem sokat várat az sem magára. Olajcsere néhány napon belül, összes szűrővel együtt.

 

Ugyanitt kérdezném, hogy van valakinek tapasztalata gyári Tuner Listes rádió és Dension gateway kapcsolatáról? (akár Gateway 300, akár Gateway Lite BT. Alapból az érdekelne, hogy a műszerfali kijelzőn megjelennek a Dension adatai is?)

Előzmény: Bolti (47837)